Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Mi tudjuk, hol regenerálódj a hosszú hétvégén

1. Kuckó rajongóknak

Ha imádod a stílusos megoldásokat, de fontos számodra a fenntarthatóság is, a legjobb szívvel ajánljuk a csákberényi luxus-házikókat. A dizájn-paradicsom megálmodója egyébként maga Charles Dickens ükunokája, aki számára a kifinomult otthonok kialakítása nemcsak hobbi, hanem hivatás is. Budapesttől alig egy órányira, a Vértes Nemzeti Park szívében található a 8 házból álló komplexum, melyek egytől-egyig különböző témákat járnak körül. Az ECO-ház igazi büszkeségük, hiszen minden részletében a zöld tudatosságot képviseli: az áramot a tetőn elhelyezett napelemekből nyerik, saját készítésű szappanjaikból száműzték a pálmaolajat, de maguk állítják elő a levendulaolajat, a lekvárt, vagy a bort is.

A 2. Jöhet a chill-out hangulat?

Nem véletlenül kapta meg 2014-ben az év innovatív szálláshelyének járó címet a Tisza-tó partján kialakított Butik Design Rooms. A tematikus szobák olyan témákat járnak körül, mint a víz, a jég, a fa, vagy a tűz, mindezt hihetetlenül kifinomult stílusban. A feltöltődést a finn szauna, a fényterápia, és a kültéri jacuzzi garantálja, de igazi slow-pillanatokat szerezhetünk magunknak egy 20 perces sétával a vízen kialakított magánstégen. Mindenképpen látogassunk el az Ökocentrumba is, ahol az ország legnagyobb édesvízi akváriuma, körpanorámás kilátó, 3D mozi vár minket, de akár megnézhetünk egy vidra etetést is.

 3. Egy kis luxus élmény, szigorúan zölden

Noha külföldön egyre csak tombol a glamping (glamourous camping) őrület, itthon egyelőre elég óvatosak vagyunk: a Nomád Hotelnek köszönhetően azért Magyarországon, Noszvajon is kipróbálhatjuk a trendi szálláhelyet. Szúnyogokkal, gumimatraccal és helyhiánnyal nem, trendi és hangulatos bútorokkal, kényelemmel és szuper dizájnnal viszont nagyon is találkozhatunk. Azért nem árt megvárni a júniust, hogy a hűvös esték se zavarják meg a feltöltődést.

Címkék: szabadidő
https://flow.blogstar.hu/./pages/flow/contents/blog/13007/pics/lead_800x600.jpg
szabadidő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?