2017.02.23.
Nincs mese, szeretjük a hasunkat. Ezért mindegy milyen apropóból, de élvezzük az ízeket. A hétvégi budapesti programok pedig újfent remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy ne maradjuk éhesek.
2017.02.16.
Az év ezen szakaszában a báli szezoné a főszerep, így nem lehet megúszni a hétvégét ilyen jellegű programok nélkül. A kínálat sokszínű, vagyis bőven lehet majd válogatni, de ha valaki mégsem érzi azt, hogy bele akarja magát vetni a farsangi báli hangulatba, annak is van tippünk a hétvégére.
2017.02.09.
Aki szereti a hasát és még inkább az ínyencségeket, az ezen a hétvégén nem fog csalódni. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere és ráadásul még a múlta is visszarepítenek egy különleges buli keretein belül.
2017.02.02.
Február első hétvégéjével beléptünk a báli szezonba, és már reménykedünk abban, hogy végre vége lesz ennek a nagy cidrinek. A medve megmondja (vagy sem), ezt pedig több helyen is megtudhatjuk majd tőle a hétvégén. És ha már medve, akkor a székelyek sem maradhatnak ki a hétvégi programajánlóból.
2017.01.26.
Ezen a hétvégén a rengeteg könnyűzenei program mellett igyekeztünk kiválasztani pár olyan zenei, illetve kulturális eseményt, ami az előadó, vagy éppen az előadás miatt érdekes, de persze nem feledkeztünk meg a kicsikről sem.
2017.01.19.
A magyar kultúra napja vasárnap, azaz január 22-én lesz, ennek apropóján pedig napok, hetek óta megszaporodtak a kulturális programok az országban.
2017.01.12.
Repkednek a mínuszok, így legszívesebben bevackolnánk magunkat otthon egy jó meleg ital társaságában. Ez a téli álom a programok számában is megfigyelhető; viszonylag csekély számú rendezvény várható a hétvégén, de ami lesz, azt érdemes meglátogatni.
2017.01.05.
Új év, új teendők. Most, hogy újra nyakunkba szakadtak a szürke hétköznapok és feldatok, kell, hogy legyen egy kis szusszanás. Az év első hétvégéje pedig alkalmat ad arra, hogy aktívan töltsük a következő pár napot, elsősorban kint a szabadban.
2016.12.29.
Ha elnehezültél a bejglitől és a rántott hústól, akkor lassan itt az ideje összekapnod magad, hiszen közeledik a szilveszter. Bulik minden sarkon, sőt, ha bírod szusszal, másnapra is akadnak programok.
2016.12.22.
A karácsonyi nyüzsgés után végre elérkezett az év végi jól megérdemelt pihenés és kikapcsolódás időszaka. Ez a programokon is meglátszik, ugyanis a következő pár nap nem bővelkedik a véget nem érő eseménysorozatokban, de ez nem is baj. Ha valaki mégis vágyna egy kis programra, annak ajánlunk párat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?