Megegyezett a Heineken a Csíki Sörrel
Minden peres ügyüket megszüntetik. A Csíki Sör köszönetet mondott a magyar kormánynak és Hódmezővásárhelynek.
Blogolj!
2015.08.06.
Rajongásunk töretlen, ami az ország tortáit illeti, s noha csak augusztus 20-a után kerülnek az ország különböző cukrászdáiba, mi már most nem bírunk neki ellenállni!
2015.08.05.
A világ egyik leggazdagabb írója, J. K. Rowling nem volt mindig jómódú, és különösen nem elismert. Családja átlagos életet szánt neki, ő viszont rendkívülit alkotott, amiért a folytonos elutasítások ellenére sem volt rest kiállni.
2015.08.03.
Ki mondta, hogy a dolgos hétköznapokon ne érezhetnéd magad legalább olyan jól a bőrödben, mint hétvégén? Hoztunk néhány programot, amivel munka után is remek délutánt varázsolhatsz magadnak!
2015.08.03.
Idén sem lesz könnyű dolgunk a Sziget kedvenc fellépőjének kiválasztásakor, mi mindenesetre összeállítottunk egy 5-ös, szigorúan szubjektív listát saját befutóinkról, akik miatt mindenképpen érdemes kinézni a fesztiválra.
2015.07.30.
A léböjtkúra lassan a múlt, a gluténmentes diéta lerágott csont, mi pedig állunk karba tett kézzel és várjuk, hogy milyen extrém életmód világtrend jöhet még. Pánikra semmi ok, már nálunk is dübörög az új őrület: úgy tűnik, most a digitális detox az egyik legnagyobb üzlet!
2015.07.30.
Az őszies idő ellenére egy sor klassz programot hoztunk neked hétvégére, amihez meleg nem, csak a jelenléted szükséges! Ha kedvet kapsz valamelyikhez, feltétlenül írd meg nekünk az élményeidet!
2015.07.30.
Kedvenc írónk, Hamvas Béla egyetlen gondolata is elég volt ahhoz, hogy kiiktassuk az életünkből a félelmet. És hidd el, jó okod van rá, hogy te is így tégy!
2015.07.29.
A nyugatról érkező gasztro-trendeket és őrült diétákat múló, üres szeszélynek, a sokszor évezredes múlttal rendelkező keleti táplálkozási szokásokat viszont idejétmúltnak tekintjük. Pedig némi utánajárással mi magunk is meggyőződhetünk róla, hogy mit érdemes követni, mit kell figyelmen kívül hagyni az egyes szokásokból, de azt is látni fogjuk, mennyi is az átfedés a sokszor teljesen ellentétes gasztro-irányzatokban.
2015.07.28.
A művész különös történetével a legtöbben Tim Burton 2014-es Nagy szemek című filmje apropóján találkozhattak. Napi 18 órát festett, miközben képeit nem a saját neve alatt adták el. Évekkel később vállalta csak, hogy nyilvánosság elé áll, és visszaszerzi méltóságát.
2015.07.27.
Összedugtuk a fejünket, és úgy döntöttünk, a hétvégi programajánlón túl próbálunk minél több olyan tippet hozni nektek, amivel a hétköznapokon is feltöltődhettek. Így született meg legújabb sorozatunk, ami minden hétfőn a leghatásosabb újdonságokkal igyekszik majd benneteket minél jobban ellazítani.

Ezeket a cikkeket olvastad már?