Blogolj!
2016.05.14.
Az időjárás nincs éppen jókedvében, de ha már az eső uralkodik, akkor stílusosan nézzünk vizes környezet után. Vagyis járjunk utána, hogy a Pünkösd és a vízparti helyek milyen programokkal várnak minket.
2016.05.12.
Tavasz, május, pünkösd, hosszú hétvége. Vagyis minden adott ahhoz, hogy megint ne unatkozhassunk. Ennek megfelelően a következő napokban is lehet bőven válogatni a gasztro-, gyerek-, és szabadidős programok közül.
2016.05.05.
Bár eléggé szeszélyes mostanában az időjárás, és nem igazán kedvez a szabadtéri programoknak, mégis ezekből lesz a legtöbb a hétvégén. Izgalmas események várnak ránk ezen a héten is, így érdemes megkockáztatni a kiruccanást.
2016.04.28.
Ez a hétvége természetesen a majálisokról fog szólni, de mivel május első napja egyben az első vasárnap is, így az édesanyákat is most ünnepeljük. Tehát lesz alkalom bőven ünneplésre programozásra, amit a szervezők ki is használnak.
2016.04.21.
A rendezvényszervezők ezen a hétvégén sem hagynak minket cserben. Egy biztos, nem fogunk unatkozni; elsősorban a kultúráé és a természeté a közelgő pár nap.
2016.04.14.
Lehet közhelyes, ha azt mondom, hogy a tavasz a természet megújulásának időszaka, de tény, és ezt országszerte ki is használják a szervezők: számos természetközeli rendezvény vár minket ezen a hétvégén is.
2016.04.07.
Ezen a héten is bővelkedik az ország jobbnál jobb programokban, és ahogy múlt hétre, úgy erre a hétvégére is jut bőven tavaszi fesztiválokból, bor- és gasztroprogramokból.
2016.03.31.
Most, hogy túlvagyunk a húsvéton és örülünk a kicsivel rövidebb munkahétnek, mi mással lehetne megkoronázni a hetet, mint szabadtéri programokkal? Nincs mese, itt a tavasz, így nézzünk körül, hogy hol élvezhetjük a hétvégét napsütésben.
2015.10.29.
Itt az ideje, hogy végre megint magad mögött hagyd kicsit a tempós hétköznapokat és a nagy lazulás mellett beiktass néhány élmény-állomást. Nekünk van is ötletünk, mivel kezdj…
2015.10.22.
Végre újra megérkezett egy elnyújtott hétvége, amikor a szokásos teendők és a rövid lazítás mellett egy újabb családi program is belefér az időbe. A lista hosszú és izgalmas, most is bőven van miből válogatni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?