2015.07.30.
Az őszies idő ellenére egy sor klassz programot hoztunk neked hétvégére, amihez meleg nem, csak a jelenléted szükséges! Ha kedvet kapsz valamelyikhez, feltétlenül írd meg nekünk az élményeidet!
2015.07.30.
Kedvenc írónk, Hamvas Béla egyetlen gondolata is elég volt ahhoz, hogy kiiktassuk az életünkből a félelmet. És hidd el, jó okod van rá, hogy te is így tégy!
2015.07.29.
A nyugatról érkező gasztro-trendeket és őrült diétákat múló, üres szeszélynek, a sokszor évezredes múlttal rendelkező keleti táplálkozási szokásokat viszont idejétmúltnak tekintjük. Pedig némi utánajárással mi magunk is meggyőződhetünk róla, hogy mit érdemes követni, mit kell figyelmen kívül hagyni az egyes szokásokból, de azt is látni fogjuk, mennyi is az átfedés a sokszor teljesen ellentétes gasztro-irányzatokban.
2015.07.28.
A művész különös történetével a legtöbben Tim Burton 2014-es Nagy szemek című filmje apropóján találkozhattak. Napi 18 órát festett, miközben képeit nem a saját neve alatt adták el. Évekkel később vállalta csak, hogy nyilvánosság elé áll, és visszaszerzi méltóságát.
2015.07.27.
Összedugtuk a fejünket, és úgy döntöttünk, a hétvégi programajánlón túl próbálunk minél több olyan tippet hozni nektek, amivel a hétköznapokon is feltöltődhettek. Így született meg legújabb sorozatunk, ami minden hétfőn a leghatásosabb újdonságokkal igyekszik majd benneteket minél jobban ellazítani.
2015.07.24.
Ne gondoljátok, hogy a nyári táborokat szigorúan csak gyerekeknek találták ki. Hoztunk nektek rögtön három felnőtteknek szóló programot, ahol biztos a kikapcsolódás!
2015.07.23.
Remek hűsítő programokkal készültünk nektek a hétvégére, hiszen elsősorban a Balatonra és környékére, illetve vidékre koncentrálunk, hogy a hétvégét még csak véletlenül se az extra forró betondzsungelben töltsétek!
2015.07.22.
Néhány tudós és startup aztán tényleg nem vesztegette az idejét, felőlük akár már holnap eljöhet a zombi apokalipszis, felkészültek minden világok legrosszabbikára. Hála nekik, akkor sem maradunk éhen, ha kifutnánk a hús készleteinkből. És hogy mivel pótolnák a fehérjét? Egy sor bizarr őrültséggel!
2015.07.21.
João P. Santos Dél-Portugália különböző területein kapta lencsevégre a fényszennyezéstől mentes csillagos eget...
2015.07.21.
Mindenkivel megesik, hogy elfárad néha napján és szíve szerint feladná. Kitartás, közel a cél!

Ezeket a cikkeket olvastad már?