2015.08.12.
Néhány éve még csak kaland- és vidámparkok léteztek nálunk, mára viszont sorra nyílnak a különböző tematikus élményparkok, melyeket igyekeznek úgy kialakítani, hogy lehetőleg minden generáció igényeit kielégítsék. Összegyűjtöttük a legjobb három célpontot, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni egy kis adrenalin fröccsért...
2015.08.11.
Augusztus 12-én és 13-án lesz a leglátványosabb az év legmesésebb égi tüneménye, a Szent Lőrinc könnyeinek nevezett meteorraj.
2015.08.10.
Hogy mit kaptunk a meséktől? Életszemléletet, filozófiát, jól működtethető mintákat és a reményt, hogy a jó igenis győz, a munka meghozza gyümölcsét és az élet szép. Pozitív hetet Mindenkinek!
2015.08.10.
Egymást követik az őrült és bizarr gasztronómiai trendek, de most végre itt van valami, ami nemcsak villantani akar, hanem valós problémára, az éhezésre jelenthet megoldást. És a legszebb az, hogy mindez három fiatal fejéből pattant ki...
2015.08.07.
Ezen a héten sem maradunk adósok a hétvégi programajánlóval, így ha még nem döntötted el, hol és mivel kapcsolsz ki a napokban, olvasd el ajánlónkat!
2015.08.06.
Rajongásunk töretlen, ami az ország tortáit illeti, s noha csak augusztus 20-a után kerülnek az ország különböző cukrászdáiba, mi már most nem bírunk neki ellenállni!
2015.08.05.
A világ egyik leggazdagabb írója, J. K. Rowling nem volt mindig jómódú, és különösen nem elismert. Családja átlagos életet szánt neki, ő viszont rendkívülit alkotott, amiért a folytonos elutasítások ellenére sem volt rest kiállni.
2015.08.03.
Ki mondta, hogy a dolgos hétköznapokon ne érezhetnéd magad legalább olyan jól a bőrödben, mint hétvégén? Hoztunk néhány programot, amivel munka után is remek délutánt varázsolhatsz magadnak!
2015.08.03.
Idén sem lesz könnyű dolgunk a Sziget kedvenc fellépőjének kiválasztásakor, mi mindenesetre összeállítottunk egy 5-ös, szigorúan szubjektív listát saját befutóinkról, akik miatt mindenképpen érdemes kinézni a fesztiválra.
2015.07.30.
A léböjtkúra lassan a múlt, a gluténmentes diéta lerágott csont, mi pedig állunk karba tett kézzel és várjuk, hogy milyen extrém életmód világtrend jöhet még. Pánikra semmi ok, már nálunk is dübörög az új őrület: úgy tűnik, most a digitális detox az egyik legnagyobb üzlet!

Ezeket a cikkeket olvastad már?