Blogolj!
2016.07.21.
Ha még eddig nem tették meg, akkor most már tényleg ideje kiszakadni a betondzsungelből és a hétvégén megcélozni a Balatont és környékét. Viszont azoknak is tartogat a következő pár nap izgalmakat, akik mégis Budapesten maradnának. Pazar programok parádéja!
2016.07.14.
A beígért nagy zuhé átsöpört az országon, így most nincs igazán kánikula, ami nem feltétlenül baj, hiszen a strandoláson kívül is van bőven program így nyár közepén. Ami biztos, zene és vízpart lesz továbbra is.
2016.07.07.
Július és pláne a hétvégék a kikapcsolódásról, a szórakozásról és a vízpartról szólnak. Ez most sem lesz másként; a szervezők ezen a héten is kitesznek magukért, evés, ivás, bulizás vár ránk.
2016.06.30.
Kánikula ide, június oda, onnan lehet a legegyértelműbben érzeni, hogy nyár van, hogy felbődül a basszus, zúg a tömeg, mindenki a sátrát keresi és Sopron megtelik bulizni vágyó fiatalokkal. Ha a nyár első fesztiválja, vagyis a VOLT beindul, akkor már biztos, hogy beindul a fesztiválszezon is. De persze nem csak annak tartogatnak erre a hétre programokat, aki Sopronba vágyik.
2016.06.23.
Forróság tölti el az országot, és nem csak a kánikula, hanem a fociláz miatt is lángol minden és mindenki. A csillagászati nyár immár itt van Szent Iván éjjel együtt, vagyis nem csak az Eb, hanem az év legrövidebb napja is alkalmat ad arra, hogy programozzunk ezerrel.
2016.06.16.
Nem is kérdés, hogy ez a hétvége miről is fog szólni elsősorban. Javában tart az EB, ami alapvetően is megmozgatja a focirajongókat négyévente, de mondani sem kell, hogy most meg pláne; kedd óta focilázban ég az egész ország. Ezért elsősorban erre hangolódunk a hétvégén is.
2016.06.09.
Nyakunkon egy újabb hétvége, amit leginkább az ínyencek és a járműfanatikusok várhatnak. Lesz itt, mi szem-szájnak ingere, és ha már nyár, akkor természetesen utánanéztünk, hogy mi vár majd ránk a Balatonnál.
2016.06.02.
Hivatalosan is beléptünk a nyárba. Nagyon úgy tűnik, az időjárás is úgy gondolja, hogy hátunk mögött hagytuk a szeszélyes tavaszt, így élvezhetjük a jó időt, a napsütést, vagyis most is elsősorban szabadtéri programokkal várnak minket a szervezők. A fő hangsúlyt ezen a hétvégén pedig a zene kapja.
2016.05.26.
Úgy tűnik, lassan, de biztosan közeleg a nyár, a borús napokat hátra hagytuk, és itt a meleg idő. Ez pedig nagyszerű alkalmat ad arra, hogy ezt a hétvégét is aktívan használjuk ki, hiszen ne feledjük, május utolsó hétvégéje (pontosabban vasárnapja) a gyerekeké, illetve most indul be a Magyar Nemzeti Parkok hete is. Tehát nincs más hátra, irány a programozás és a napsütés!
2016.05.19.
Szerencsére ez a májusi hétvége már jobb időt tartogat számunkra, és ez az előttünk álló rendezvényeken is meglátszik. A nyárias időnek és a nyár közeledtének pedig koccintással fogunk örülni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?