Blogolj!
2016.09.16.
2011. óta minden évben eljön az a pár édes nap, amikor szabadon garázdálkodhatunk a finomabbnál finomabb édességek között, megkóstolhatunk különleges desszerteket és csokoládékat. Ez most sem lesz másként: az Édes Napok Budapest idén is jelentkezik az ínyencek legnagyobb örömére.
2016.09.15.
Bár az ősz lassan, de biztosan megérkezik, és a hétvégén már hiába várjuk a strandidőt, kárpótlásként rengeteg kulturális programra lehet számítani, amit többnapos csokifesztivál édesít meg.
2016.09.08.
Beköszöntött az ősz, de az idő szerencsére még megengedi, hogy a szabadban töltsük a hétvégét. Filmcsemegék, ínyencségek és nem utolsó sorban bulik várnak ránk a következő napokban, tehát érdemes kihasználni az utolsó nyárias időszakot a kikapcsolódásra.
2016.09.07.
A Dave Stewartal közösen előadott „Lily was here” című slágerrel ismerté váló előadó, mint mindig, most is folyamatosan turnézik, hiszen saját zenekarán kívül a legnagyobb világsztárok versengenek a kegyeiért. Hozzánk szeptember 15-én érkezik.
Címkék: programajánló
2016.09.01.
Itt van, bizony, de ez még nem jelenti azt, hogy egyből jön a cidri, és a négy fal között gubbasztás, hiszen hiába van szeptember, az idő jó, a programok pedig még jobbak.
2016.08.25.
Igaz, erőteljesen közeledik a nyár utolsó hétvégéje, de szomorkodásra semmi ok, egyre jobb az idő újra, és a programok sem pihennek. Ezerrel dübörög a rendezvényvonat, még utoljára élvezzük ki a hivatalos nyarat!
2016.08.18.
Augusztus huszadika mindig egy marginális pont az éveben, hiszen ekkora van Szent István ünnepe, ami évről évre látványos tűzijáték koronáz meg, és ekkor érezzük először azt is, hogy lassan véget ér a nyár, közeleg az ősz. De aggodalomra semmi ok, ezen a hétvégén is lesznek programok bőven.
2016.08.11.
Bár mindenki lélekben kicsit Rióban van, és szépen aranyozódunk is, azért az olimpián kívül nézzünk szét itthon is, hiszen hiába van vége lassan a nyárnak, programok még mindig dögivel vannak.
2016.08.04.
Beköszöntött az augusztus, de ez még korántsem jelenti azt, hogy vége a nyárnak, sőt, ez a hétvége is rengeteg színes programot kínál. A megszokott borfesztiválok mellett zenei események és autós találkozók uralják a következő pár napot.
2016.07.28.
Tombol a nyár, és nem csak kánikula van, hanem gyakorlatilag trópusi meleget hozott július vége, így magától értetődő, hogy ezen a héten is leginkább a balatoni, vagy egyéb „vizes” és tóparti programokat vegyük szemügyre. Csobbanjunk hát bele a programtengerbe!

Ezeket a cikkeket olvastad már?