Blogolj!
2016.11.17.
Ezt a hétvégét leginkább a visszaemlékezés, a gyerekkor, és hazánk egyik legmeghatározóbb alkotója határozza meg. Így a nosztalgia fényében kedvenc rajzfilmünkről, játékainkról és Makovecz Imréről szól a következő pár nap.
2016.11.10.
Hivatalosan még várni kell kicsit a télre, de gyakorlatilag már itt kopogtat. Hideg van, közeledik a karácsony, ami nem jelenthet mást, mint hogy jönnek a már megszokott vásárok, finom ételek és a jó meleg forralt bor. Kerüljünk egy kicsit ünnepi hangulatba a hétvégén, amit kezdjük a hasunkkal.
2016.11.03.
Két fő irányt ígér ez a hétvége programok szempontjából. Az 1956-os forradalomra való megemlékezés és a hozzá köthető tematikus rendezvények, illetve a kortárs művészetek megismertetése a közönséggel az, ami a következő pár napra jellemző lesz.
2016.10.27.
Végre közeleg a négynapos hétvége, amit a rendezvényszervezők természetesen ki is használnak. Mi is használjuk ki a programkavalkádot, hiszen ahogy az éjszakák egyre hosszabbak, úgy az izgalmas események száma is növekszik. Persze nem csak éjjel, hanem nappal is nyakunkba vehetjük a várost.
2016.10.21.
2016.10.20.
Közeleg az 1956-os forradalom 60. évfordulója, így nem csoda, hogy a következő napok a megemlékezés jegyében telnek majd. Ezekből a programokból válogattunk.
2016.10.13.
Az időjárás már nem annyira kedvez a kellemes szabadtéri programoknak, de mégis akad egy-két olyan rendezvény, ami megéri a didergést. Ha pedig mégsem a kimerészkedést választanánk, akkor sincs semmi vész: kulturális kalandok kavalkádjában sem lesz hiány a hétvégén.
2016.10.06.
Tagadhatatlan, hogy őszi ruhába öltözött az ország, és ez a ruha elég szürke és esős, de ki mondta, hogy ilyenkor megáll az élet és otthon kell maradni? Lesznek izgalmas programok ezen a hétvégén is, de azért érdemes a hét alatt állandó társunkká vált esernyőt is magunkkal vinni.
2016.09.29.
Nyakunkon az október, ami egyet jelent a szüreti mulatságokkal. Lesz belőlük bőven a hétvégén, és természetesen az elmaradhatatlan sörfesztivált is megidézik itthon, hiszen ha október, akkor oktoberfest is garantálja az őszi hangulatot és szórakozást.
2016.09.22.
Itt az ősz, nincs mese, de nem kell keseregni, hiszen programból sosem elég, így a hűvös napokra is jut számos olyan rendezvény, ami melengetheti a lelkünket/kedvünket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?