2016.04.21.
A rendezvényszervezők ezen a hétvégén sem hagynak minket cserben. Egy biztos, nem fogunk unatkozni; elsősorban a kultúráé és a természeté a közelgő pár nap.
2016.04.14.
Lehet közhelyes, ha azt mondom, hogy a tavasz a természet megújulásának időszaka, de tény, és ezt országszerte ki is használják a szervezők: számos természetközeli rendezvény vár minket ezen a hétvégén is.
2016.04.07.
Ezen a héten is bővelkedik az ország jobbnál jobb programokban, és ahogy múlt hétre, úgy erre a hétvégére is jut bőven tavaszi fesztiválokból, bor- és gasztroprogramokból.
2016.03.31.
Most, hogy túlvagyunk a húsvéton és örülünk a kicsivel rövidebb munkahétnek, mi mással lehetne megkoronázni a hetet, mint szabadtéri programokkal? Nincs mese, itt a tavasz, így nézzünk körül, hogy hol élvezhetjük a hétvégét napsütésben.
2015.10.29.
Itt az ideje, hogy végre megint magad mögött hagyd kicsit a tempós hétköznapokat és a nagy lazulás mellett beiktass néhány élmény-állomást. Nekünk van is ötletünk, mivel kezdj…
2015.10.22.
Végre újra megérkezett egy elnyújtott hétvége, amikor a szokásos teendők és a rövid lazítás mellett egy újabb családi program is belefér az időbe. A lista hosszú és izgalmas, most is bőven van miből válogatni.
2015.10.02.
Ne gondold, hogy a nyárral véget érnek a remek programok. Az őszi szezon legalább olyan gazdag és színes kulturális és gasztro-programokat ígér majd, mint az enyhébb hónapok! Inspirálódj heti ajánlónkból és indulhat is a kaland!
2015.09.17.
Ezen a hétvégén inkább a hasatokra gondoltunk, és elhoztuk a legizgalmasabb gasztro-kalandokat. Persze a kultúra rajongókról sem feledkeztünk meg, nekik remek színházi programokkal kedveskedünk. Továbbra is három szabály van: élni, megélni, élvezni!
2015.09.14.
Kutya vagy nem kutya? És ha már kutya, vajon beteheti a mancsát a lakásba, vagy jobb, ha az előszobában marad? Egy pár annyira imádja szőrös kedvenceit, hogy még az ágyukba is beengedték a falkát.
2015.09.11.
Itt az ősz, és vele együtt egy sor izgalmas program! Ideje, hogy belevesd magad a legszuperebb szeptemberi kalandokba, és ha ha ellátogatsz egy általunk ajánlott programra, ne felejts el fotót és élménybeszámolót küldeni nekünk!

Ezeket a cikkeket olvastad már?