Blogolj!
2016.11.24.
Elérkeztünk november utolsó hétvégéjéhez, ami egyben az adventi időszak kezdetét is jelenti. Már csak egy hónap van hátra karácsonyig, így nem csoda, ha karácsonyi fényekben úszik minden, ami nem csak a látványra, hanem a programokra is igaz.
2016.11.17.
Ezt a hétvégét leginkább a visszaemlékezés, a gyerekkor, és hazánk egyik legmeghatározóbb alkotója határozza meg. Így a nosztalgia fényében kedvenc rajzfilmünkről, játékainkról és Makovecz Imréről szól a következő pár nap.
2016.11.10.
Hivatalosan még várni kell kicsit a télre, de gyakorlatilag már itt kopogtat. Hideg van, közeledik a karácsony, ami nem jelenthet mást, mint hogy jönnek a már megszokott vásárok, finom ételek és a jó meleg forralt bor. Kerüljünk egy kicsit ünnepi hangulatba a hétvégén, amit kezdjük a hasunkkal.
2016.11.03.
Két fő irányt ígér ez a hétvége programok szempontjából. Az 1956-os forradalomra való megemlékezés és a hozzá köthető tematikus rendezvények, illetve a kortárs művészetek megismertetése a közönséggel az, ami a következő pár napra jellemző lesz.
2016.10.27.
Végre közeleg a négynapos hétvége, amit a rendezvényszervezők természetesen ki is használnak. Mi is használjuk ki a programkavalkádot, hiszen ahogy az éjszakák egyre hosszabbak, úgy az izgalmas események száma is növekszik. Persze nem csak éjjel, hanem nappal is nyakunkba vehetjük a várost.
2016.10.21.
2016.10.20.
Közeleg az 1956-os forradalom 60. évfordulója, így nem csoda, hogy a következő napok a megemlékezés jegyében telnek majd. Ezekből a programokból válogattunk.
2016.10.13.
Az időjárás már nem annyira kedvez a kellemes szabadtéri programoknak, de mégis akad egy-két olyan rendezvény, ami megéri a didergést. Ha pedig mégsem a kimerészkedést választanánk, akkor sincs semmi vész: kulturális kalandok kavalkádjában sem lesz hiány a hétvégén.
2016.10.06.
Tagadhatatlan, hogy őszi ruhába öltözött az ország, és ez a ruha elég szürke és esős, de ki mondta, hogy ilyenkor megáll az élet és otthon kell maradni? Lesznek izgalmas programok ezen a hétvégén is, de azért érdemes a hét alatt állandó társunkká vált esernyőt is magunkkal vinni.
2016.09.29.
Nyakunkon az október, ami egyet jelent a szüreti mulatságokkal. Lesz belőlük bőven a hétvégén, és természetesen az elmaradhatatlan sörfesztivált is megidézik itthon, hiszen ha október, akkor oktoberfest is garantálja az őszi hangulatot és szórakozást.

Ezeket a cikkeket olvastad már?