Blogolj!
2017.01.12.
Repkednek a mínuszok, így legszívesebben bevackolnánk magunkat otthon egy jó meleg ital társaságában. Ez a téli álom a programok számában is megfigyelhető; viszonylag csekély számú rendezvény várható a hétvégén, de ami lesz, azt érdemes meglátogatni.
2017.01.09.
Most, hogy repkednek a mínuszok és az extrém hideg még egy darabig nem is múlik el, fokozottan kell ügyelnünk magunkra, és környezetünkre. Nem csak a sapka és sál jelent megoldást ebben az időben, hanem az apró figyelmesség is, és azt se felejtsük el, hogy nem csak mi, emberek, hanem az állatok is megszenvedik a kemény telet. Jöjjön hát pár apróság, ami az apró állatoknak – jelen esetben a madaraknak – jelenthet segítséget.
Címkék: szabadidő
2017.01.05.
Új év, új teendők. Most, hogy újra nyakunkba szakadtak a szürke hétköznapok és feldatok, kell, hogy legyen egy kis szusszanás. Az év első hétvégéje pedig alkalmat ad arra, hogy aktívan töltsük a következő pár napot, elsősorban kint a szabadban.
2016.12.29.
Ha elnehezültél a bejglitől és a rántott hústól, akkor lassan itt az ideje összekapnod magad, hiszen közeledik a szilveszter. Bulik minden sarkon, sőt, ha bírod szusszal, másnapra is akadnak programok.
2016.12.22.
A karácsonyi nyüzsgés után végre elérkezett az év végi jól megérdemelt pihenés és kikapcsolódás időszaka. Ez a programokon is meglátszik, ugyanis a következő pár nap nem bővelkedik a véget nem érő eseménysorozatokban, de ez nem is baj. Ha valaki mégis vágyna egy kis programra, annak ajánlunk párat.
2016.12.15.
Lassan célegyenesbe érünk, ami a karácsonyi előkészületeket illeti, mindenki ajándékok után fut, dekorációkat keresgél, díszíti a lakást, válogat a fák között. A nagy hajtásban viszont ne feledkezzünk meg a kikapcsolódásról sem.
2016.12.08.
Két hét, és itt a karácsony, rekordsebességgel mennek a napok, ezért ki is kell használni a hétvégéket, hogy egy kis karácsonyi és kellemes téli hangulatot csempésszünk a sűrű hétköznapok közé. Természetesen a következő napokban is akad pár olyan program, ami hangulatba hoz minket.
2016.12.06.
Ha december 6, akkor Mikulás, ablakban a csizma, benne minden, mi jó. Elsőre ez ugrik be mindenkinek ha a pirosruhás fehérszakállasról van szó, ám aki nem gyerek, az nem valószínű, hogy izgatottan rohan az ablakhoz reggel. Aki már kinőtt ebből, viszont még mindig akar mikulásozni, annak itt van pár tipp mára.
2016.12.01.
Hideg van, hivatalosan is tél, fázunk, de mindezek ellenére ez azt jelenti, hogy közeleg a karácsony, advent második vasárnapja, és ráadásul a Mikulás is errefelé tart, így nem meglepő, hogy a hétvége is elsősorban erről fog szólni.
2016.11.24.
Elérkeztünk november utolsó hétvégéjéhez, ami egyben az adventi időszak kezdetét is jelenti. Már csak egy hónap van hátra karácsonyig, így nem csoda, ha karácsonyi fényekben úszik minden, ami nem csak a látványra, hanem a programokra is igaz.

Ezeket a cikkeket olvastad már?