2016.06.23.
Forróság tölti el az országot, és nem csak a kánikula, hanem a fociláz miatt is lángol minden és mindenki. A csillagászati nyár immár itt van Szent Iván éjjel együtt, vagyis nem csak az Eb, hanem az év legrövidebb napja is alkalmat ad arra, hogy programozzunk ezerrel.
2016.06.16.
Nem is kérdés, hogy ez a hétvége miről is fog szólni elsősorban. Javában tart az EB, ami alapvetően is megmozgatja a focirajongókat négyévente, de mondani sem kell, hogy most meg pláne; kedd óta focilázban ég az egész ország. Ezért elsősorban erre hangolódunk a hétvégén is.
2016.06.09.
Nyakunkon egy újabb hétvége, amit leginkább az ínyencek és a járműfanatikusok várhatnak. Lesz itt, mi szem-szájnak ingere, és ha már nyár, akkor természetesen utánanéztünk, hogy mi vár majd ránk a Balatonnál.
2016.06.02.
Hivatalosan is beléptünk a nyárba. Nagyon úgy tűnik, az időjárás is úgy gondolja, hogy hátunk mögött hagytuk a szeszélyes tavaszt, így élvezhetjük a jó időt, a napsütést, vagyis most is elsősorban szabadtéri programokkal várnak minket a szervezők. A fő hangsúlyt ezen a hétvégén pedig a zene kapja.
2016.05.26.
Úgy tűnik, lassan, de biztosan közeleg a nyár, a borús napokat hátra hagytuk, és itt a meleg idő. Ez pedig nagyszerű alkalmat ad arra, hogy ezt a hétvégét is aktívan használjuk ki, hiszen ne feledjük, május utolsó hétvégéje (pontosabban vasárnapja) a gyerekeké, illetve most indul be a Magyar Nemzeti Parkok hete is. Tehát nincs más hátra, irány a programozás és a napsütés!
2016.05.19.
Szerencsére ez a májusi hétvége már jobb időt tartogat számunkra, és ez az előttünk álló rendezvényeken is meglátszik. A nyárias időnek és a nyár közeledtének pedig koccintással fogunk örülni.
2016.05.14.
Az időjárás nincs éppen jókedvében, de ha már az eső uralkodik, akkor stílusosan nézzünk vizes környezet után. Vagyis járjunk utána, hogy a Pünkösd és a vízparti helyek milyen programokkal várnak minket.
2016.05.12.
Tavasz, május, pünkösd, hosszú hétvége. Vagyis minden adott ahhoz, hogy megint ne unatkozhassunk. Ennek megfelelően a következő napokban is lehet bőven válogatni a gasztro-, gyerek-, és szabadidős programok közül.
2016.05.05.
Bár eléggé szeszélyes mostanában az időjárás, és nem igazán kedvez a szabadtéri programoknak, mégis ezekből lesz a legtöbb a hétvégén. Izgalmas események várnak ránk ezen a héten is, így érdemes megkockáztatni a kiruccanást.
2016.04.28.
Ez a hétvége természetesen a majálisokról fog szólni, de mivel május első napja egyben az első vasárnap is, így az édesanyákat is most ünnepeljük. Tehát lesz alkalom bőven ünneplésre programozásra, amit a szervezők ki is használnak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?