Blogolj!
2017.03.23.
Hajlamosak vagyunk a természettel való kapcsolatunkat háttérbe szorítani életünk során, pedig mindannyian tudjuk, hogy a természet, az állatok közelsége mélyen gyökerező, ösztönös igényünk. A kikapcsolódást, feltöltődést jelentheti, ha akár csak egy órára, vagy egy hétre kiszakadunk a mókuskerékből.
Címkék: programajánló
2017.03.16.
A fővárosba ezerszámra jönnek a turisták, hogy meglátogassák az ismert fürdőket. Most viszont mi is igazi újdonságokat élhetünk át a szebbnél szebb fürdőkben, ugyanis a Víz Világnapja alkalmából rengeteg program várja a látogatókat.
2017.03.09.
Bár már itt a jó idő, és ilyenkor legszívesebben a szabadban töltjük a szabadidőnket, akad hétvégén olyan program is, ami a föld alá kalauzol bennünket. Érdemes most is szétnézni az események között.
2017.03.02.
Hivatalosan is beköszöntött a tavasz, és vele együtt a kellemes idő is, így adja magát, hogy a hétvégén kimozduljunk a szabadba. A programszervezők is így készültek, szóval itt az ideje elhagyni a lakást.
2017.02.23.
Nincs mese, szeretjük a hasunkat. Ezért mindegy milyen apropóból, de élvezzük az ízeket. A hétvégi budapesti programok pedig újfent remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy ne maradjuk éhesek.
2017.02.16.
Az év ezen szakaszában a báli szezoné a főszerep, így nem lehet megúszni a hétvégét ilyen jellegű programok nélkül. A kínálat sokszínű, vagyis bőven lehet majd válogatni, de ha valaki mégsem érzi azt, hogy bele akarja magát vetni a farsangi báli hangulatba, annak is van tippünk a hétvégére.
2017.02.09.
Aki szereti a hasát és még inkább az ínyencségeket, az ezen a hétvégén nem fog csalódni. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere és ráadásul még a múlta is visszarepítenek egy különleges buli keretein belül.
2017.02.02.
Február első hétvégéjével beléptünk a báli szezonba, és már reménykedünk abban, hogy végre vége lesz ennek a nagy cidrinek. A medve megmondja (vagy sem), ezt pedig több helyen is megtudhatjuk majd tőle a hétvégén. És ha már medve, akkor a székelyek sem maradhatnak ki a hétvégi programajánlóból.
2017.01.26.
Ezen a hétvégén a rengeteg könnyűzenei program mellett igyekeztünk kiválasztani pár olyan zenei, illetve kulturális eseményt, ami az előadó, vagy éppen az előadás miatt érdekes, de persze nem feledkeztünk meg a kicsikről sem.
2017.01.19.
A magyar kultúra napja vasárnap, azaz január 22-én lesz, ennek apropóján pedig napok, hetek óta megszaporodtak a kulturális programok az országban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?