2016.09.01.
Itt van, bizony, de ez még nem jelenti azt, hogy egyből jön a cidri, és a négy fal között gubbasztás, hiszen hiába van szeptember, az idő jó, a programok pedig még jobbak.
2016.08.25.
Igaz, erőteljesen közeledik a nyár utolsó hétvégéje, de szomorkodásra semmi ok, egyre jobb az idő újra, és a programok sem pihennek. Ezerrel dübörög a rendezvényvonat, még utoljára élvezzük ki a hivatalos nyarat!
2016.08.18.
Augusztus huszadika mindig egy marginális pont az éveben, hiszen ekkora van Szent István ünnepe, ami évről évre látványos tűzijáték koronáz meg, és ekkor érezzük először azt is, hogy lassan véget ér a nyár, közeleg az ősz. De aggodalomra semmi ok, ezen a hétvégén is lesznek programok bőven.
2016.08.11.
Bár mindenki lélekben kicsit Rióban van, és szépen aranyozódunk is, azért az olimpián kívül nézzünk szét itthon is, hiszen hiába van vége lassan a nyárnak, programok még mindig dögivel vannak.
2016.08.04.
Beköszöntött az augusztus, de ez még korántsem jelenti azt, hogy vége a nyárnak, sőt, ez a hétvége is rengeteg színes programot kínál. A megszokott borfesztiválok mellett zenei események és autós találkozók uralják a következő pár napot.
2016.07.28.
Tombol a nyár, és nem csak kánikula van, hanem gyakorlatilag trópusi meleget hozott július vége, így magától értetődő, hogy ezen a héten is leginkább a balatoni, vagy egyéb „vizes” és tóparti programokat vegyük szemügyre. Csobbanjunk hát bele a programtengerbe!
2016.07.21.
Ha még eddig nem tették meg, akkor most már tényleg ideje kiszakadni a betondzsungelből és a hétvégén megcélozni a Balatont és környékét. Viszont azoknak is tartogat a következő pár nap izgalmakat, akik mégis Budapesten maradnának. Pazar programok parádéja!
2016.07.14.
A beígért nagy zuhé átsöpört az országon, így most nincs igazán kánikula, ami nem feltétlenül baj, hiszen a strandoláson kívül is van bőven program így nyár közepén. Ami biztos, zene és vízpart lesz továbbra is.
2016.07.07.
Július és pláne a hétvégék a kikapcsolódásról, a szórakozásról és a vízpartról szólnak. Ez most sem lesz másként; a szervezők ezen a héten is kitesznek magukért, evés, ivás, bulizás vár ránk.
2016.06.30.
Kánikula ide, június oda, onnan lehet a legegyértelműbben érzeni, hogy nyár van, hogy felbődül a basszus, zúg a tömeg, mindenki a sátrát keresi és Sopron megtelik bulizni vágyó fiatalokkal. Ha a nyár első fesztiválja, vagyis a VOLT beindul, akkor már biztos, hogy beindul a fesztiválszezon is. De persze nem csak annak tartogatnak erre a hétre programokat, aki Sopronba vágyik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?