Blogolj!
2015.06.15.
Az ismert és mindig mosolygós gyerekpszichológus, Kádár Annamária szavaival kívánunk mindenkinek szép napot. A mai jelmondatunk: merjetek nagyot álmodni, és mindig tartsátok a szemeteket a célon!
Címkék: Napi flow
2015.06.15.
Két éve jelent meg a skót grafikusnő, Johanna Basford Titkos kert című, felnőtteknek szóló színezőkönyve, ami közel másfél millió példányban kelt el azóta. A rajongók unszolására idén februárban megérkezett a második stresszoldó könyv
Címkék: szabadidő
2015.06.14.
A divatvilág jelentős változásokon megy keresztül, melynek egyik legfontosabb hajtómotorja az ökotudatosság előretörése. Egy holland cég, az OAT biológiailag lebomló termékekkel rukkolt elő, melyekből életük végén virágok nőnek.
Címkék: szabadidő
2015.06.12.
A győzelem mindig a fejben dől el. Valójában senkit nem kell legyőznöd magad körül, egyedül a benned lévő félelmet, hogy talán nem sikerül. Ne teremts gátakat! Engedd meg magadnak, hogy győztes legyél!
Címkék: Napi flow
2015.06.12.
Ahogy azt már korábban is írtuk, eltökéltük, hogy nem hagyunk titeket élmények és programok nélkül, ezért minden pénteken hozunk nektek egy országos programajánlót. Mi adjuk az ötletet, ti pedig megélitek!
Címkék: szabadidő
2015.06.10.
Hamarosan újra itt az Egri Bikavér Ünnep. Ha már eldöntöttétek, hogy idén is csatlakoztok a 4 napig tartó élménydömpinghez, ajánlunk még néhány remek programot a városban és környékén, amivel kipihenhetitek az esti pörgés fáradalmait.
Címkék: szabadidő
2015.06.09.
Rajongásunk töretlen, ami a hétköznapi hősöket illeti, legyen szó környezetvédelemről, közösségépítő megmozdulásokról, vagy jótékonysági akcióról. Ismerd meg Budapest első Közösségi Adományozó Pontját...
Címkék: hősök
2015.06.09.
Szerencsére egyre többen fedezik fel a zöld vakáció előnyeit. Az ökotudatos kiruccanások ugyanis nem csak a természetet, de a pénztárcádat is kímélik. Hasznos tippekkel, és imádni való célpontokkal segítünk megtervezni a nyaralást.
Címkék: szabadidő
2015.06.08.
A tudatos napvédelem nem csak arról szól, hogy mindent megteszel azért, hogy maximálisan megvédd a családod bőrét. Egyre több olyan termék kapható, ahol szempont volt a környezettudatosság. Íme a legszuperebb újdonságok!
2015.06.08.
Megállni, és elégedetten megpihenni. Legalább néha. Gyakorold a hálát, és akkor megérted, milyen szerencsés is vagy valójában.
Címkék: Napi flow

Ezeket a cikkeket olvastad már?