Blogolj!
2015.06.22.
Stressz- és konfliktuskezelés, gyomlálás és vállalkozási ismeretek. Eljött az idő, amikor a nap nem a bemagolt lexikális tudástól kel fel. A világ kezdi felismerni, hogy a legújabb generációt környezettudatosságra és empátiára kell nevelni, közösségben való létre és együtt gondolkodásra.
Címkék: hősök
2015.06.19.
Szakadj ki egy kicsit a rohanó hétköznapokból és lassulj le: élvezd a művészetet, a formákat, a színeket és a zenét. A Balassi Intézet a Magyar Művészeti Akadémiával együttműködve mindenkit szeretettel vár a szombaton nyíló Róth Miksa jubileumi kiálíltáson!
Címkék: szabadidő
2015.06.19.
Ha még nincs ötleted, mit csinálsz a hétvégén, feltétlenül olvasd el legfrissebb hétvégi programajánlónkat, amiben összegyűjtöttük neked a hétvége legizgalmasabb kalandjait!
Címkék: szabadidő
2015.06.19.
Halácsy Péter, a Prezi egyik alapítója mindennél többre értékeli a kreativitást és a tehetséggondozást, ezért óvodát alapít. Átgondolt intézményeket szeretne látni maga körül, ezért már idén szeptembertől várják az óvodai nevelés alól felmentett gyerekeket, akiknek kreatív közösséget és hátteret biztosítanak.
Címkék: hősök
2015.06.18.
Legyél 1 a 10 ezerből, aki aláírja a Bora Borán rekedt család petícióját. Ennyi kell ugyanis, hogy végre érdemben is foglalkozzanak az üggyel, és hazatérhessen a kis Noah és édesanyja.
Címkék: hősök
2015.06.16.
Csak egy egészen kicsit kell máshogy tekintened az életedre, hogy az azonnal megváltozzon. Velem tegnap fordult egy nagyot a világ. Hogy kellemes volt? Senkinek sem kívánom. Hogy belehaltam? Nem. De elmesélem nektek, mert hiába fájt, kivettem belőle a tanulságot.
Címkék: Napi flow
2015.06.16.
Barabás Lujza még csak hat éves, de már most elmondhatja, hogy ő az első magyar óvodás, akinek a Louvre-ban állították ki a festményeit!
Címkék: hősök
2015.06.16.
Úgy tűnik, a boldogságkeresésénél ma nincs nagyobb biznisz. A XXI. század elidegenedő, kiábrándult rétege mellett megszületett az ellenpólus, a mindenben pozitívat látó és kereső embertípus. Sorra jelennek meg az önsegítő könyvek, a szelektálás igénye viszont lassan fejlődik bennünk. Egy dolgot akarunk, de azt biztosan: boldognak lenni, bármi áron. Íme 5 könyv, amit valóban megéri tüzetesebben átolvasni.
Címkék: szabadidő
2015.06.15.
Tudtad, hogy ha a világon ma mindenki zöldségből készült ételre szavazna, és mellőzné a húst, akkor annyival csökkenne a szén-dioxid kibocsátás, mint amennyi kibocsátással 2438-szor körbeautózhatnánk a Földet?
Címkék: hősök
2015.06.15.
Az ismert és mindig mosolygós gyerekpszichológus, Kádár Annamária szavaival kívánunk mindenkinek szép napot. A mai jelmondatunk: merjetek nagyot álmodni, és mindig tartsátok a szemeteket a célon!
Címkék: Napi flow

Ezeket a cikkeket olvastad már?