Blogolj!
2015.06.08.
Megállni, és elégedetten megpihenni. Legalább néha. Gyakorold a hálát, és akkor megérted, milyen szerencsés is vagy valójában.
Címkék: Napi flow
2015.06.08.
A jóléti társadalmakban élők legnagyobb problémája gyakran az, hogy milyen idő alatt teszik meg a két státuszszimbólum közötti távolságot, a kizökkentő kampány pedig pontosan erre hívja fel a figyelmünket, méghozzá a legerősebb vizuális eszközökkel!
Címkék: hősök
Eltökéltük, hogy nem hagyunk titeket élmények és kalandok nélkül, ezért minden pénteken hozunk nektek egy országos programajánlót. Lesz mozi, könyv, gasztro és kirándulás. Mi adjuk az ötletet, ti pedig megélitek! Áll a buli?
Címkék: szabadidő
2015.06.03.
Nemrég beszámoltunk nektek a világ egyik legszimpatikusabb vállalatáról, mely marketing modellje alapján minden eladott cipő után egy pár lábbelit adományoz a rászoruló gyerekeknek. Blake Mycoskie cége most az értelmi fogyatékos sportolókat segíti, méghozzá veled együtt!
Címkék: hősök
2015.06.03.
A flow fogalom megalkotója, Csíkszentmihályi Mihály egyszerű és nagyszerű receptje a boldog élethez...
Címkék: Napi flow
2015.06.03.
Tudtad, hogy a textilipar évente fél millió tonna hulladékot generál? Na és azt, hogy ezek többsége a hulladéklerakóban végzi, holott nagy részük újrahasznosítható? A magyarországi Printa pont ezért működik a slow fashion, vagyis a minőségi divat koncepciója szerint.
Címkék: szabadidő
2015.06.03.
Mielőtt kifogásokat keresnél arra, miért nem sportolsz, nézd meg a 92 éves Harriette Thomson nem mindennapi teljesítményét...
Címkék: hősök
2015.06.02.
Nem feltétlenül kell lemondanod szőrös kedvencedről a nyaralás során sem, hiszen egyre több hotel engedi, hogy kutyusod is veled tartson a maratoni nyaraláson. Sorozatunkban bemutatunk neked néhány helyet, melyet feltétlenül meg kell látogatnod a nyáron!
Címkék: szabadidő
2015.06.02.
Felesleges méregdrága kerti bútorokra és kiegészítőkre költeni, ha néhány egyszerű technikával te magad is ötletes darabokkal rukkolhatsz elő. Összegyűjtöttünk neked egy kis inspirációt, szigorúan a kreativitás és a környezettudatosság jegyében
Címkék: szabadidő
2015.06.01.
A kifogástalan alakú Disney-hercegnők vagy Barbie babák már gyerekkorban elkezdik formálni a tökéletességhez való viszonyunkat. A babák viszont nemhogy ránk, de a sérült gyermekekre sem hasonlítanak, amit néhány hősies anyuka végre megelégelt. Így születtek meg ezek a játékok...
Címkék: hősök

Ezeket a cikkeket olvastad már?